Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2007

Ζινώντας αποβίδονο σαβίνι

Από τον Μπερεκέτη, μέσω Κουκουζέλη.

GatheRate

2 σχόλια:

  1. Κυριάκος Παχουλίδης27 Ιανουαρίου 2007 στις 11:48 μ.μ.

    Αγαπητοί κύριοι σας χαιρετώ εκεί στη .....Θεσσαλονίκη!!!!!!!! Έχετε δει το περιοδικό StudentStyle το οποίο εκδίδουμε . Σκοπός μας είναι (αν και ακόμη χρειάζεται πολύς δρόμος για να το πετύχουμε) να φτιάξουμε ένα περιοδικό για φοιτητές ικανό να τραβά την προσοχή αλλά και να διατυπώνει απόψεις. Ένα περιοδικό που δε θα απευθύνεται απλά αλλά και θα διαβάζεται από νέους. Στην προσπάθεια μας να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο του περιοδικού μας αναζητούμε νέους ανθρώπους για να γράφουν σε αυτό. Νομίζουμε ότι η δική σας συμμετοχή θα συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, είστε ευπρόσδεκτοι. Ακόμη όμως κι αν για οποιοδήποτε λόγο δε θα θέλατε να έχετε μια μόνιμη στήλη θα σας παρακαλούσα να μας παραχωρήσετε την άδεια να φιλοξενήσουμε κάποια κείμενα από το ιστολόγιο σας σε μια στήλη που ετοιμάζουμε με τίτλο "Από την bloggo σφαιρα... επιλογές". Στη στήλη αυτή θα φιλοξενούμε κάθε φορά ένα δύο (μικρά σε έκταση) κείμενα διάφορων bloggers. Λοιπόν σας χαιρετώ και συνεχίστε το καλό ...γράψιμο.
    Ελπίζοντας να μην μου κρατάτε κακία για το λάθος στο προηγούμενο μας τεύχος, Κυριάκος Παχουλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Παχουλίδη,

    να που συναντιόμαστε. Σας απαντάω δημοσία, αφού δημοσία επιλέξατε να μου απευθυνθείτε (ο άλλος από τους κυρίους που γράφουν εδώ είναι γενικά λιγομίλητος), ερμηνεύοντας κυριολεκτικά το σχόλιό σας και όχι ως λετριστικό ποίημα.

    Δεν ενδιαφέρομαι να συμμετέχω στο έντυπό σας, άλλωστε ούτε χρόνο έχω ούτε να πω κάτι στους φοιτητές. Σας ευχαριστώ πάντως για την προσφορά εργασίας, συνήθως τέτοιες προτάσεις μού γίνονται λάθρα, υπογείως και υπό το φως κάποιας λάμπας θυέλλης...

    Καλοσύνη σας να μου ζητήσετε άδεια αναδημοσίευσης. Μπορείτε, φυσικά, αρκεί να παραθέτετε την πηγή σας. Άλλωστε κομμάτια από δω μέσα αναδημοσιεύονται ήδη de facto.

    Σχετικά με την "κακία"... "κακία";;; Γιατί; επειδή κάνατε μια εικασία την οποία παρουσιάσατε ως γεγονός; Σιγά. Τόσοι και τόσοι δημοσιογράφοι διαπράττουν τέτοια παραπτωματάκια. Δεν μπορούμε πια να τα παίρνουμε όλα προσωπικά.

    Σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνσή σας να συνεχίσω το καλό γράψιμο και σας χαιρετώ από τη μεγάλη φτωχομάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή