Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2006

Πάρε ναυτάκι συριανό

Πήγα να φάω στην καφετέρια γνωστού σουπερμάρκετ της Λευκωσίας και βρήκα παρατημένο στο τραπέζι μου το περιοδικό StudentStyle, το οποίο έβλεπα για πρώτη φορά. Είχε αφιέρωμα στα μπλογκ. Το ξεφύλλισα τρώγοντας ένα σάντουιτς με τόννο (το οποίο είχε και βραστό αυγό μέσα, δυστυχώς).

Ξεφυλλίζοντας που λέτε το ψυχεδελικά στημένο αφιέρωμα (από γραφιστικής άποψης εννοώ, ετσι;) και προσπαθώντας να διαβάσω ποιους συνιστά από μπλογκάδες ο συντάκτης του αφιερώματος Κυριάκος Παχουλίδης, να σου κι αυτό:

salonokyprios

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα)

Επειδή τον κύριο Παχουλίδη δεν τον ξέρω, αναρωτιέμαι ποιος διέρρευσε τις ζωτικές αυτές πληροφορίες. Μάλλον ο Rakasha, που είναι Κουβανός από το Στέρλινγκ.

Άντε ρε, Καλά Χριστούγεννα.

GatheRate

6 σχόλια:

  1. Σου έχω πει να μην συγχέεις το Stirling με το Kirkintilloch...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, εντελώς διαισθητικά ο Κος Παχουλίδης... έπεσε μέσα:)

    Εχει κάτι το Σαλονοκιπρέηκο το attitude σου:)))))

    Kαλά Χριστούγεννα μπρέ!

    Τουρκορωμιός Μπατζανάκης

    Υ.Γ. Τώρα με την νεωτερική τάση αγγελισμού στην Ιστορία(και τον μετα Μπρωντελισμό) όπου όλοι έχουμε δίκιο και όλων οι απόψεις πρέπει να ληφθούν υπ' όψιν,θα ακούσουμε απίστευτα;-))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @rakasha: Καλά ρε Κουβανέ, αφού είναι γνωστό πως είμαστε γκέι Κύπριοι ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, 'νταξ'.

    @xoirovoskos: Τον κακό σου τον καιρό, μέρες που είναι.

    @γνωστό μπλογκά: Παραθέτω ακόμα ένα μέρος του ρεπορτάζ του StudentStyle, προς κατευνασμό σου.

    Αφού μας πει για τον Νίκο Δήμου, τον Πιτσιρίκο (τώρα και με πιστοποιητικό Κούρτοβικ) και για το Ιστολόγιον (με 'νι'), λέει:

    Ανάμεσα στα πάμπολλα ελληνόφωνα blogs συναντάμε και αρκετά με Κύπριους δημιουργούς. Ορισμένα από αυτά είναι, κατά τη γνώμη μου, από πολύ καλά ως εξαιρετικά.

    Ο τρόπος γραφής του Γιώργου Στρατή (http://blog.readcy.net/) αποτελεί απόδειξη ότι η κυπριακή διάλεκτος μπορεί άνετα να ανταποκριθεί και στις απαιτήσεις του γραπτού λόγου. Τις περισσότερες φορές ο Στρατής μάλλον σκωπτικός και κριτικός κατανέμει το ενδιαφέρον του ανάμεσα σε θέματα που παρουσιάζουν ένα προσωωπικό ενδιαφέρον και θέματα με ευρύτερο κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον. Το ίδιο σκωπτική αλλά με ένα ιδιαίτερο χιουμοριστικό / σατιρικό παρά κριτικό ύφος εμφανίζεται η Δρακούνα (http://drakouna.blogspot.com/) η οποία υπογράφει το blog «Όλα είναι του μυαλού και η παντρειά της τύχης». Παραθέτω το Μανιφέστο Δρακούνας [...]

    Μετά λέει για τον Μαριάμπα. Μετά έχει τη λίστα που είδες. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Sraosha: "Κορόιδο - εντάξ'" :p
    @γεώργιος_χοιροβοσκός: Καλές γιορτές - και σου χρειάζεται γερή δόση (παρεξηγημένου) δομισμού :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρόνια Πολλά
    (σλαυοενετοβορειοαφρικανός και βάλε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή