Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

Δύο ανακοινώσεις

Παρακαλώ την προσοχή σας.

Αύριο θα πάμε εδώ:



Επίσης, το νέο σουξέ με πολλή αγάπη από τον γάτο του Sraosha στον γάτο τον Rakasha:

GatheRate

8 σχόλια:

  1. αχ τι κρίμα που δε θα μπορέσω να παραβρεθώ! με ενδιαφέρει πολύ η σεξουαλική ζωή των Κυπρίων, σε περικαλώ μετά να μας κάνεις μια περίληψη, τα βασικά τουλάχιστον, να ξέρουμε να πορευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδή η σεξουαλικότητα έχει να κάνει με την χώρα από όπου κατάγεσαι; τι μαθαίνει κανείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σεξουαλικότητα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευτούμε σε ανθρώπους που εκδίδουν ανακοινώσεις με comic sans.

    It is classified as a casual, non-connecting script, and was designed to imitate comic book lettering, for casual use in informal documents.

    Να τους το πεις αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιά την σεξουαλικότητα όσων δεν είναι Κύπριοι αλλά εγκαθιδρυματίζονται στην Κύπρο για μεγάλα χρονικά διαστήματα τι λέει ο γιατρός, καλό μου παιδί:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κούκλος ο γάτος. Τον προτιμώ βέβαια χωρίς αυτό τον ηλίθιο που μπαίνει στη μέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @sikia, καλό λύκο: αυτό το σπάνιο είδος καρχαρία (Cyprius Cyprius Cypriani) έχει τωόντι πολύ ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή. Επιπλέον, το οικοσύστημά του βρίσκεται στο κέντρο του κόσμου και η κοινωνική του οργάνωση δε μοιάζει με κανενός άλλου ζώου.

    @akindynos: η άποψή σας καταγράφτηκε.

    @τσομπάνο κρητικό: έχουνε λούντζα κρασάτη (αλλά συνεπάγεται μακροχρόνιες δεσμεύσεις), έχουνε κι ωραιότατα προϊόντα (ξυδάτα, ξινά κι αλμυρά) από ανατολική Ευρώπη. Κοπκιάστε!

    @rakasha: Σου διέφυγε και πάλι η ουσία: ο ηλίθιος είναι το κατοικίδιο, η γάτα ο αφέντης. Τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα πήγαινα μέχρι που διάβασα ότι ένας απο τους ομιλητές θα ήταν ο Μικελλίδης. Ποτέ μα ποτέ μου δεν θα δώσω ακροατήριο σε τέτοιες ψωνάρες, δεν τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή