Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Σύνοψη

Άρα:
Όλα πήγαιναν πρίμα με τον σώφρονα Σαμαρά, τον σωφρονέστερο Βενιζέλο και με τον ολύμπιο Στουρνάρα (την Α' Τριανδρία). Όμως δεν εκλέχτηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Σταύρος Δήμας, εξαιτίας ενός ανεύθυνου αριστερού, του Φώτη Κουβέλη.

Έπεσε η κυβέρνηση, οι ηλίθιοι εξέλεξαν τους φανατικούς-τσαρλατάνους. Αμέσως ανέλαβε ο υπερφίαλος και υπεροπτικός Βαρουφάκης και καταστραφήκαμε.

Στο λαϊκιστικό δημοψήφισμα που οι ηλίθιοι ψήφισαν Όχι απαξιώθηκε η Μνημονιοκρατία αλλά ευτυχώς η ΕΕ δεν μας εγκατέλειψε και μας χάρισε μια τρίτη ευκαιρία υπό μορφή Μνημονίου.

Μετά οι ηλίθιοι ψήφισαν ξανά τους τσαρλατάνους (οι φανατικοί κι ο Βαρουφάκης αποπέμφθηκαν). Αυτοί οι τσαρλατανοι οι τσιπραίοι φταίνε για όλα από το 1949 και μετά.

Θα μας σώσει όμως ο Μητσοτάκης, που τον ψήφισαν μετά από ωδίνες και σπρωξίματα σόφοι υπερήλικες, νέστορες και μενουμευρωπαίοι, λίγοι αλλά καλοί. Θα μας σώσει με περισσότερες θυσίες συνήθων υποζυγίων στον Βαάλ.
Καλή η θρησκεία, αλλά δεν γαμιέστε και λίγο να ξελαμπικάρετε; Ενδείκνυται.

(Όσοι συριζαίοι χαίρεστε, η κυβέρνηση του Σεπτεμβρίου είναι η χειρότερη εκλεγμένη μεταπολεμική κυβέρνηση: προσλαμβάνεις χειρουργό να σου σώσει τον άνθρωπό σου και σου προκύπτει βοηθός του Χάνιμπαλ Λέκτερ. Τέλος, συγχαρητήρια στην υπόλοιπη Αριστερά που συνεχίζει να κάνει με συνέπεια αυτό που κάνει από το 1949: να μουτζοκλαίει.)

Η φωτογραφία είναι του Dimitri Daniloff.

GatheRate

3 σχόλια:

  1. Να αυνανίζεται, πνευματικά ή μάλλον διανοητικά, θές να πείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "Άρα" ακολουθεί κάποια συζήτηση που κατέληξε "πείτε στον Sraosha να φτιάξει έναν εντελώς γελοίο αχυράνθρωπο;"

    "προσλαμβάνεις χειρουργό να σου σώσει τον άνθρωπό σου και σου προκύπτει βοηθός του Χάνιμπαλ Λέκτερ"

    Νομίζω πιο καλή αναλογία είναι να προσλαμβάνεις ημίθεο να σου κάνει τον άνθρωπό σου πάλι 17 χρονών και αγέραστο κι όμως προκύπτει ότι δεν είναι ημίθεος ούτε αντιστρέφεται ο χρόνος ούτε υπάρχει ελιξήριο της νεότητας και το αν υπήρξε μεγαλύτερος ο κυνισμός του ή η αυταπάτη σου είναι καθαρά φιλοσοφικό ζήτημα.

    Μπορεί να είναι η χειρότερη κυβέρνηση μεταπολεμικά, αλλά μόνο επειδή εκφράζει τέλεια τους εκλογείς της και τους υποστηρικτές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν πρόκειται για αχυράνθρωπο: αυτά λένε πολλοί μενουμευρωπαϊστές και νεοφιλελεύθεροι ταλιμπάν στο facebook.

      Να υποθέσω ότι ακόμη πιστεύεις ότι η Μνημονιοκρατία είναι συνέπεια του δημόσοιου τομέα, του ότι τέλειωσαν τα λεφτά και του ότι δεν υπάρχει λεφτόδεντρο;

      Διαγραφή