Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2008

Με το μπλογκάρισμα σώθηκα!

Πρώτον, έριξα τη θερμοκρασία μέσα στο σπίτι κατά 4 βαθμούς Κελσίου (έξω έχει ήδη 38-39 εδώ στην Κύπρον)! Ακόμα δεν έχω ανάψει κλιματισμό. Βεβαίως:
α) έχω πατζούρια
β) έχω κεραμίδια
γ) έχω κουφώματα τσακαλάτα και μονώσεις
δ) ξέρω αρκετά κυπριακά για να μεταφράσω τον οδηγό δροσιάς του Aceras Anthropophorum (ελάτε, πάντως, μπορείτε κι εσείς, δεν είναι τόσο δύσκολο!)

Επίσης, κάποιος είπε αυτά που προσπαθώ να πω εδώ και χρόνια.

Τέλος έμαθα ότι και στην Ισπανία υπάρχουνε καθήκια που δηλώνουν αγρότες για να τους παρέχεται νερό να ποτίζουνε το γκαζόν τους.

GatheRate

5 σχόλια:

 1. Ευχαριστώ για τον οδηγό επιβίωσης. Αν και οι ποικιλώνυμες "μέρες" είναι εκνευριστικά προτεστάντικο χούι σήμερα ειδικά είναι καλόδεχτες όλες οι ιδέες για το περιβάλλον, το μικρό και το μεγαλύτερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παρατηρώ, Σραόση, ότι σην Τζύπρον αρχινά να σου τη βαράει, επομένως η γραφή σου απογειώνεται.Δεν σχολιάζω από αιδώ και σε διαβάζω με απόλαυση.
  Ο,τι και νά΄χεις πάντως (αυτά τα τζακαλάτα με πόντισαν...)φρόντιζε ανάμεσα σε πρωτοϋπνι και βαρύπνοια να ασκώνεσαι ως υπνοβάτης και να ανοιείς τση φενέστραις επ΄ολίγον. Η ζέστα έτζι και σε μπλακώσει εντός, δεν βγαίνει με τίποτα, οπότε θα ευχόσουνα να γίνεις θάτσερ, να ζείς σε μιτάτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @sobraluz: Δεν είχα ιδέα ότι χτες ήταν ημέρα περιβάλλοντος. Το έμαθα το βράδυ από τις ειδήσεις της ΝΕΤ. Εικόνες: το ΚΚΕ ξήλωνε κάτι περιφράξεις γύρω από το Πεδίον του Άρεως (γιατί; είναι κατά της αναγκαίας ανάπλασης; για να μη διακοπεί το ανελέητο κρούζιν; για να το παίρνει η ΚΝΕ να κάνει τις προφεστιβαλικές της εκηλώσεις; γιατί είναι κρετίνοι;). Αμέσως μετά, στους άλλους κρετίνους: κάτι ΟΝΝΕΔίτες ντυμένοι στην τρίχα με γυαλιά μύγα μοίραζαν κακτοειδή στους περαστικούς!!!

  @πετεφρή: πατέρα, με κάνετε και κοκκινίζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητέ πετεφρή αν μου επιτρέπετε μία μικρή διόρθωση. Κύπρο την λέμε και στην Κύπρο. Δεν είναι Τζύπρος, αυτό μάλλον σαν ιταλικό φέρνει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανοιξε βρέ Παζζζανάκη τα σχόλια απο πάνω.

  Ακουσα κάποιον γνωστό μου κύπριο να
  λέει πυζζζάμα και όχι μπιτζάμα.
  Εξ ού και το Παζζζανάκης:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή