Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Κι άλλο meme στα όρθια

Λοιπόν, επειδή γνωστός (αν και ψευδώνυμος) πορνογράφος αρσενοκοίτης μπλογκάς με προκάλεσε, συμμετέχω στο meme. Όσοι με γνωρίζουν (αυτός δε με γνωρίζει, αλλά κατά τη δική του ομολογία, "δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τις αδερφές") ξέρουν ότι ο καλύτερος τρόπος να με τσιγκλίσεις να κάνω κάτι είναι να πεις "α, ξέρω ότι δεν μπορείς / δε θες να το κάνεις".

Λοιπόν το meme λέει να μιλήσουμε για τη σχέση μας με πέντε αμαρτίες: πορνεία, μαλακία, αρσενοκοιτία, αιμομιξία και μοιχεία. Λοιπόν (σαρακοστιάτικα):

Μαλακία: ξέρω ότι θεωρητικά έχω υποστηρίξει το δικαίωμα σε αυτή αλλά εμένα δε μ' αρέσει. Είναι σαν το τσιγάρο που δεν το γουστάρω κι όμως το φουμάρω. Ίσως γιατί την άρχισα πολύ αργά (στα δεκαεφτά) κι είχα ήδη χάσει τον εφηβικό ενθουσιασμό, ίσως γιατί δεν έχω καλή τεχνική και θα πρέπει να το συζητήσω με τον εαυτό μου (αλλά πρέπει να είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς). Ίσως γιατί 'κάτι' μού λείπει την ώρα της μαλακίας -- και πάντως σπάνια μπόρεσα να φτιαχτώ απλώς και μόνο στη σκέψη πραγματικών γυναικών ή καταστάσεων. Ίσως γιατί δε διαθέτω ζωηρή φαντασία.

Πορνεία: μπα. Ποιος (ή ποια) θα με πλήρωνε εμένα. Βέβαια, η δουλειά που κάνω είναι μιας μορφής πεζοδρόμιο: πουλάω τα θέλγητρά μου και τον χρόνο μου, αλλά αν το πιάσουμε τώρα έτσι πολύ φιλοσοφικά καήκαμε. Τα παραπάνω πάντως δεν εμποδίζουν τη συμβία μου να ισχυρίζεται ότι θα έπρεπε να γνωριστώ με ζάπλουτους ώριμους (μάλλον τυφλούς) κυρίους με αχανείς περιουσίες. Προφανώς νομίζει ότι είμαι ακόμα εικοστριών. Τώρα, να πληρώσω εγώ; Αντιλαμβάνομαι ότι πάντα μια επαγγελματίας ξέρει τι κάνει, πράγμα που από μια ηλικία και μετά γίνεται σημαντικό, αφού χάνεις την υπομονή σου να εκπαιδεύεις Ρίτες. Αντιλαμβάνομαι και τους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης. Αλλά δεν έτυχε. Είμαι και καρμίρης.

Αρσενοκοιτία: Τι να πω: δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο παιδί. Φυσικά κι υπάρχουν άντρες που τους βλέπω και λέω 'μμμμ'. Όμως καθόλου δεν έχω χορτάσει τις γυναίκες ακόμα (παρασάγγας απέχω από αυτό). Δε μ' αρέσει και πώς μυρίζουν οι άντρες. Επίσης, οι άντρες ανατομικά δε διαθέτουν... ε, μη με βάλετε τώρα να γίνομαι προφανής και χυδαίος.

Αιμομιξία: Ουχ, όχι. Χάθηκαν οι γυναίκες; Πάντως ξέρω κάποιον που ισχυρίζεται ότι πήγαινε για χρόνια με τη θεία του. Αυτό. Σόρυ.

Μοιχεία: Είμαι θλιβερή περίπτωση: άμα είναι δεσμευμένη φεύγω μακριά κι όταν είμαι δεσμευμένος δεν ξενοπηδάω. Πριν, ωστόσο, με ανακηρύξετε χαλβά ή άγιο: μία γυναίκα την απέσπασα με δόλο, ξελόγιασμα, αποπλανητικό πειθαναγκασμό και φλογερές επιστολές και περιπτύξεις από σταθερότατη σχέση / αρραβώνα που πήγαινε για γάμο. Δηλαδή, σε απλά ελληνικά, τον κεράτωνε τον άνθρωπο μαζί μου ένα τρίμηνο.

Το μπαλάκι (αν κι εφόσον): helion, rakasha, sykia, kukuzelis, thas (ναι, είμαι κωλόπαιδο, το ξέρω).

GatheRate

9 σχόλια:

  1. Σπεύσατε, βλέπω, νὰ διακηρύξετε τὴν ἁγιοσύνη σας! Καὶ τὸ χειρότερο εἶναι ὅτι σᾶς πιστεύω!

    Πάντως, ὡς πρὸς τὴν πορνεία, you'd be surprised, ποὺ θὰ ἔλεγε καὶ ἡ Marilyn, ἂν διαπιστώνατε πόση διαστροφὴ ὑπάρχει, ἄρα πόσοι (καὶ πόσες, ἐνδεχομένως) θὰ ἦσαν πρόθυμοι νὰ σᾶς πληρώσουν...

    [Καὶ εἶναι ἀλήθεια ὅτι κατὰ βάθος γνώριζα πὼς ἡ δήλωσή μου ὅτι ἀποκλείεται νὰ παίξετε θὰ σᾶς παρωθήσει πάραυτα. Ἂν καὶ ἤλπιζα ὅτι θὰ ἤσαστε κατά τι πιὸ ἁμαρτωλός...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά λοιπόν μού είπατε να μην εμπιστεύομαι τις αδερφές.

    Αγαπητέ, αν σας βγήκα σεμνός και κάπως, είναι γιατί διαλέξατε τις λάθος κατηγορίες (το Πηδάλιο περιέχει κι άλλες κολαστέες σεξουαλικές συμπεριφορές, να το διαβάσετε, θα σας φτιάξει). Αυτά έχουν οι ποσοτικές έρευνες με ερωτηματολόγια...

    Να βγω στο κλαρί, δηλαδή, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια σου Michael Caine, με τις Ρίτες σου! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χα χα...ωραία! να ένα παιχνίδι που ενέχει ένα κάποιο ενδιαφέρον.
    όντως δεν ήταν σωστό, αυτό που κάνετε
    να παραδέχεστε ότι είστε κωλόπαιδο και ειδικά με μια παράπλευρη πράξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ μου Σράοσα,

    Σας ευχαριστώ για την, λοξή ομολογουμένως, επιβεβαίωση της υποψίας ότι επί σειρά ετών με ποθείτε και ότι το τισερτίδιον που φορέσατε την πρώτη φορά που θα με συναντούσατε αφότου με sms σας έκανα το άουτινγκ μου αποκλειστικό στόχο είχε να μην πάρουν τα μυαλά μου (και) αέρα.

    Διατελώ,
    Α+

    PS. Σεβαστέ μου Georges - Μανδάμ Παρί, από την έκκεντρη αυτή θέση σας θερμοπαρακαλώ να μας αφηγηθείτε τα επόμενα στάδια της ερωτικής ανελίξεώς σας και δη τα σχετικά με τον ενημερωμένο περί τα συστατικά του ακατονομάστως θείου σπέρματος υπεύθυνο των βόδυλαιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sraoshoulini, θα απαντήσω στο μπαλάκι που μου πετάξατε αύριο αναλυτικά!
    Από το γραπτό σας, καταλαβαίνω ότι δεν έχετε κάνει και πολλές αμαρτίες, αν εξαιρέσουμε βέβαια που κάνατε τάρανδο τον άνθρωπο του οποίου την μνηστή αποπλανούσατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί θεωρείς κακό το ότι είσαι gay και έχεις άγχος να ποζάρεις ως κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγουροξυπνημένε ανώνυμε των 7.49 (!), ισχύει η πρότερη δήλωσή μου.

    Σαν να παραγνωριστήκαμε κάπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή