Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Συγγνώμη, αλλά

δεν μπορώ να αντισταθώ.



GatheRate

6 σχόλια:

  1. Πρόσεξε στο πρώτο κλιπ που έβαλες, στην αρχή, εκεί που εστιάζει στα τσέλα. Πρώτο τσέλο είναι η Λίλιαν Γκούντμαν. Πρίν από πόσα χρόνια, είχε παίξει μαζί με το γιο της κοντσέρτο για βιολί και τσέλο του Σνίτκε, με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρακαλώ. Και η συναυλία ήταν πάρα πολύ καλή. Ο μαέστρος .... ξένος .... ποιός δεν θυμάμαι.

    Πήρα τη φίλη μου την Αγγελίνα που ήμασταν μαζί στη συναυλία μήπως θυμόταν τον μαέστρο. Και στην κουβέντα μου είπε το εξής: "Η Γκούντμαν έχει έρωτα με τον Αμπάντο. Παρότι είναι σολίστ καριέρας, για χάρη του παίζει πρώτο τσέλο μέσα στην ορχήστρα...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... γιατί μόνον εγώ ακούγομαι μέσα στον καφενέ, όπως κάτι νταβραντισμένοι βασιλικοί (ή κομμουνιστές; δε θυμάμαι) που σχολίαζαν μεγαλοφώνως και πεταγόντουσαν επανειλημμένα στο καφενείο του Κουτσουβράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σραόση,φιλικά και πατρικώς υπενθυμίζω ότι το γράφειν είναι λαγνεία, το άδειν πληγή, αλλά άδειν και γράφειν είναι αντάμα κατι σαν πραξικόπημα.Μόνον ο Κλέων (και ο Ανδρέας) τα κατάφερναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πατέρα και φίλε,

    ποιος είναι ο Κλέων; Ο δημαγωγός μήπως; Ποιος είναι ο Ανδρέας; Ο δημαγωγός μήπως;

    Ωραία μάς τα είπε ο Μπερεκέτης. Θα κάτσω να μπανίσω τη Γκούντμαν, γιατί την πρώτη φορά χάζευα τον Μπρέντελ και τις αστείες γκριμάτσες του Αμπάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή