Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Κοτετσόσυρμα

Πήγε ο Μίστερ Νιντέντο στο στρατόπεδο συγκέντρωσης παράνομων προσφύγων στη Σάμο. Αυτό είναι το καλό, άλλο καλό δεν έχουμε.

Όλη την ώρα που έκανε δηλώσεις ζητώντας την ίδρυση Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής (ώστε να έχουμε ανοιχτά τα τουριστικά στα νησιά και το χειμώνα), στο πλάνο βλέπαμε τρία παιδάκια να τον κοιτάνε πίσω από ένα κοτετσόσυρμα. Καταλαβαίνω ότι είναι αναγκαίο το κοτετσόσυρμα: πρέπει να σταβλίσουμε τους παράνομους αποτελεσματικά. Αλλά κι αυτοί των δημοσίων σχέσων, ας τον βάλουνε τον Κωστάκη να κάνει δηλώσεις με φόντο κάτι άλλο: τα παιδάκια πίσω από το κοτετσόσυρμα δημιουργούν 'αρνητικούς συνειρμούς' (που λέει κι ο Ρουσσό, ο Τεό Ρουσσό όχι ο Ζαν-Ζακ) στους νοικοκυραίους ψηφοφόρους.

Αχ, αυτή η ΝουΔού, αχ!

GatheRate

2 σχόλια:

  1. Δεν ιδρώνει το αυτί των νοικοκυραίων ψηφοφόρων για κανένα κερατά!
    Η "νοικοκυρωσύνη" έχει άμυνες που τακτοποιούν γρήγορα τα μικρά glitches του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως πρόσεξες τι ώρα ήταν; γιατί διάβασα σε ένα άρθρο αφιερωμένο στις συνήθειες Ελλήνων πολιτικών πως μετά τις 4μμ ο Καλά-πας πρέπει να έχει φύγει για το σπίτι του πάση θυσία. Να φανταστείς δηλαδή πως από τον Ιανουάριο έχει κάνει μόνο 2 εμφανίσεις βραδυνές και η μία ήταν για τον Κάρολο Παπούλια. Στο άρθρο αυτό παρουσιαζόταν σαν ιδιοσυγκρασιακή χαριτωμενιά αλλά εμένα με σόκαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή