Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Κι όμως,

αυτή η κυβέρνηση είναι διαφορετική από την προηγούμενη (και τις προηγούμενες).

Ο Χρυσοχοΐδης μού έστειλε ιμέιλ σε απάντηση ενός μαζικού που του έστειλα ανταποκρινόμενος σε μία δράση για την άθλια μεταχείριση των μεταναστών. Ανταποκρίνομαι σε τέτοιες δράσεις από το 2001, δε μου είχε απαντήσει ποτέ Έλληνας αξιωματούχος.

Μόλις έμαθα ότι η Γκερέκου παραιτήθηκε.

Για να δούμε.

GatheRate

2 σχόλια:

  1. Γράφ' το καλύτερα έτσι:
    "....για .. να δούμε...."

    Έτσι όπως το έχεις γράψει, εκλαμβάνεται μάλλον τελολογικά. Αλλά, νομίζω, θέλεις να εκφράσεις μιαν αναμονή με θετική ίσως διάθεση. Θα προσέθετα λοιπόν: Μακάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία, κάποιος υπάλληλος του χρυσοχοΐδη απαντάει στα μέιλ του.

    να υποθέσω οτι επειδή δουλεύει λίγο πιο σοβαρά τις δημόσιες σχέσεις του, προκύπτει οτι θα μαζέψει όπου να'ναι και τους μπάτσους, σωστά;
    βάσιμες ελπίδες.

    στο μόνο που διαφέρει αυτή η κυβέρνηση από τις προηγούμενες είναι οτι έχει (μάλλον) προχωρήσει λίγο παραπέρα από το επίπεδο και τις τεχνικές του μέσου κλεφτοκοτά. ειδικά σε σύγκριση με την προηγούμενη.

    = = = = Κ Ο Υ Ι Ζ = = = =

    αν περιμένετε να δείτε πρακτική βελτίωση -στο δρόμο- σε ότι αφορά τη συμπεριφορά της συμμορίας της οποίας είναι ο πολιτικός προϊστάμενος, κάντε το παρακάτω τέστ και κερδίστε δωρεάν νομική υποστήριξη για σας αλλά και για τους ρασταφάρι μέλη της οικογένειάς σας!!

    πάμε!

    -een-
    τι είναι αυτό αποτρέπει τα στίφη των ιθαγενών απέξω, από το να μπουκάρουν μέσα και να αφοδεύσουν πάνω στο υπέροχο bigger-than-life δρΰινο γραφείο του;
    (το δικό του καθώς και των συναδέλφων του. ειδικά αυτών που η μοίρα τους όρισε να εργάζονται σε λιγότερο οχυρές τοποθεσίες)

    1. η ξεκάθαρη λαϊκή εντολή της 4ης του οκτώβρη
    2. ισχύς του η αγάπη του λαού (του)
    3. ρόπαλα, ένστολος τσαμπουκάς και χημικά

    -twee-
    αναρωτιέμαι εγώ τώρα με τις περιορισμένες γνώσεις μου περί εφαρμοσμένης δημόσιας διοίκησης:
    υπάρχει άραγε ένα όριο..χμμ..."βαλσίματος χεριού" προς τους υφιστάμενούς του, το οποίο αν κάνει τη μαλακία και το ξεπεράσει, τότε την επόμενη φορά που οι μάο μάο θα συγκεντρωθούν αλλαλάζοντες απέξω, οι ασκούντες τον ένστολο τσαμπουκά ίσως δείξουν ελαφρώς λιγότερο ζήλο κατά τη χρήση των ροπάλων και των χημικών τους;

    και αν ένα τέτοιο όριο υπάρχει, πότε είναι πιο "στενό" ας πούμε;

    1. όταν όλα δουλεύουν φίνα και όλοι την περνάνε ζάχαρη
    2. όταν δε δουλεύουν...

    -drie-
    αν απαντήσατε 3-ναι-2, τώρα η ερώτηση μπόνους για όλα τα κιλά-όλα τα λεφτά:

    όταν είσαι ο (ορατός δια γυμνού οφθαλμού) επικεφαλής της συμμορίας, τα περιθώριά σου είναι στενότερα απ'ότι συνήθως και η κατάσταση πάει κατά διαόλου χωρίς να διαφαίνεται κάποια βελτίωση any time soon, τότε τι κάνεις;

    1. business as usual, συνεχίζεις όπως ακριβώς ο μέσος κλεφτοκοτάς προκάτοχός σου -και αμα σε ζορίσουνε καθόλου, τους πετάς ένα "δεν θα κάνω διάλογο μαζί σας κυρία μου" και ξεμπερδεύεις. σε 40-50 δευτερόλεπτα θα το έχουνε ξεχάσει ούτως ή άλλως.
    2. παίρνεις πολύ, μα πάρα πολύ σοβαρά τις δημόσιες σχέσεις σου. αρχίζεις από τα εύκολα. βάζεις έναν πιτσιρικά να απαντάει δυο-τρεις παπαριές στα μέιλ σου για αρχή. δεν κοστίζει απολύτως τίποτα. τους εξυπνάκηδες με τις κάμερες θα τους συγυρίσουμε αργότερα. έχουμε ράμματα για τις γούνες τους.
    3. και το ένα και το άλλο στις σωστές αναλογίες! σε κάτι τέτοια φαίνονται οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή